Курка в креветочним соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам набридли звичайні рецепти з курки, то пропоную приготувати дещо новеньке. Таке блюдо готують в урочистих випадках. Ділюся з вами рецептом!
Наша сім'я дуже любить це блюдо. Соус виходить дуже ніжним і соковитим. Така курочка відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Будь-то рис або картопляне пюре. Пригощайтеся!
- Куряче філе - 300 грам
- Креветки - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Вода - 200 мілілітрів
- Зелень - 1 Пучков
- Спеції - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків

Куряче філе наріжте на дрібні шматочки і обсмажте на сильному вогні.

Додайте дрібно нарізану цибулю і обсмажте все разом пару хвилин.
Потім влийте вершки і тушкуйте на маленькому вогні 10 хвилин.
Потім влийте вершки і тушкуйте на маленькому вогні 10 хвилин.

Додайте відварені креветки і трохи подрібненого часнику.

Окремо розмішайте в холодній воді борошно і влийте в сковороду. Добре все прогрійте, щоб соус загус.
Посипте зеленню і вимкніть.
Посипте зеленню і вимкніть.

Смачного!