Салат до узбецькому плову
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, багато з нас люблять і поважають плов. Але мало хто знає, що до нього прийнято подавати одне доповнення, яке б уравновесило смак. На противагу до головної страви воно легке і свіже.
Отже, я пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати салат до узбецькому плову, який ще називають "шакароб", "кістковий мозок""Acik виглядає & Quot. Але як би його не називали, сенс залишається один: його роблять зі свіжих помідорів і цибулі. Мінімум продуктів, м'який смак і швидке приготування.
- Помідор - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кріп - 1 пучок

Промитий помідор наріжте кружальцями. Очищену цибулю наріжте кільцями або півкільцями. Промиту і обсушену зелень подрібніть.

Лук з кропом змішайте в мисці. Додайте до них цукор.

Суміш цибулі перекладіть в целофановий пакет або рушник. Добре струсіть салат близько 20 раз, щоб виділився сік.

Тепер зберіть салат. Викладіть шар цибулі з кропом. Зверху - гурток помідор, це - цибуля, і так далі.

Останнім шаром укладіть помідор. Салат готовий! Смачного!