Бургер з ананасом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні пропоную приготувати бургер з консервованим ананасом. Солодкий підсмажений ананас ідеально поєднується з м'якою булочкою і соковитою котлетою. З'їдається миттєво!
Докладніше, як приготувати бургер з ананасом, я розповім нижче. Замість пісного майонезу можна взяти кисло-солодкий соус або терияки. Рослинна м'ясо можна замінити на соєвий текстурат.
- Рослинна м'ясо - 60 грам
 - Кукурудза - 100-120 грам (консервована)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
 - Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
 - Сухий часник - 1/2 чайних ложки
 - Чорний перець - 1/4 чайних ложки
 - Борошно - 2-3 Ст. Ложок
 - Булочка для бургера - 3 штуки
 - Ананас - 3 штуки (консервований, кільця)
 - Морква по-корейськи - За смаком
 - Пісний майонез - За смаком
 - Салат - 1/4 штуки
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Рослинна м'ясо залийте окропом і залиште на 30 хвилин. Потім промийте в холодній воді і відіжміть.

Підсмажте ананаси у власному соку на середньому вогні до золотистої скоринки.

У цій же сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю.

Подрібніть в м'ясорубці рослинне м'ясо, кукурудзу і смажену цибулю.

Додайте у фарш спеції, борошно і соєвий соус. Сформуйте з фаршу котлети.

Обсмажте котлети на середньому вогні до коричневої скоринки. На кожну сторону піде приблизно 5 хвилин.

Тепер зберіть бургер. Нижню частину булочки намажте пісним майонезом, зверху викладіть моркву по-корейськи і котлету.

На котлету покладіть колечко ананаса і салат, потім верхню частину булочки. Її теж злегка змастіть майонезом.

Бургер з ананасом готовий, смачного!