Бурякові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Ці м'які і соковиті овочеві котлети урізноманітнюють ваш раціон. Подивіться рецепт, як приготувати бурякові котлети і обов'язково спробуйте самі!
Бурякові котлети - дієтичне, корисне і смачне блюдо. На відміну від м'ясних, бурякові котлети готуються швидше і простіше.
Смачного!
- Буряк - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Топлене масло - 1 Ст. Ложка
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком

Помийте буряк і відваріть до готовності. Коли буряк буде готова, злегка остудіть її, очистіть від шкірки і пропустіть через м'ясорубку. Відіжміть сік.

Поріжте цибулину і обсмажте на розігрітій олії до м'якості. Додайте буряк, топлене масло і нагрійте.

Висипати в сковороду манну крупу. Готуйте на повільному вогні близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Злегка остудіть бурякову масу і перемішайте з яйцем. Додати сіль за смаком.

Сформуйте з отриманої суміші котлети. Панірувальні сухарі просійте через сито. Обваляйте в них котлети і обсмажте до рум'яної скоринки з обох сторін. Подавайте гарячими.