Фішболи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Фішболи - це дуже смачні рибні кульки або мініатюрні котлетки з апетитною хрусткою скоринкою. Готуються просто і швидко! Такий делікатес прикрасить святковий стіл і допоможе урізноманітнити меню.
Фішболи можна вживати як самостійну страву або доповнювати їх гарніром, в якості якого використовується рис, картопля або овочі. Від таких фішболов все в захваті, вони ніжні, соковиті, хрусткі і ароматні. Гарні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Хочу з вами поділитися, як приготувати фішболи.
- Горбуші - 800 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Манна крупа - 2 Ст. Ложки
 - Кріп - 1 пучок
 - Сухарі паніровочні - 150 грам
 - Масло рослинне - 400 мілілітрів
 

Підготуйте інгредієнти.

З риби зробіть філе.

Філе пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею.

У рибний фарш видавіть часник.

Кріп дрібно наріжте, додайте в фарш.

Вбийте яйце.

Фарш трохи посоліть, добре вимішайте.

Додайте манну крупу.

З фаршу скачайте маленькі кульки, обваляйте їх в сухарях.

У невелику каструлю налийте олію. Поставте каструлю на вогонь і добре розігрійте масло. За кілька кульок обсмажують в киплячому маслі до золотистого кольору.

Фішболи дістаньте з масла, покладіть на паперову серветку.

Подавайте фішболи гарячими на шпажках.

Або викладіть гіркою на тарілочку.