Горбуша варена 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Варену рибу можна приготувати кількома способами. Пропоную варити горбушу на пару, а в цьому вам допоможе ваша мультиварка. Риба готується з овочами, що надають страві соковитість і яскравий смак!
Приготуємо горбушу варену в домашніх умовах. З інгредієнтів вам знадобиться: стейки горбуші, морква, цибуля ріпчаста, сіль, перець і листя салату. Блюдо подається на стіл з листям салату. На гарнір підійде картопляне пюре, макарони або рис. Хай щастить! 
- Горбуші - 3 штуки (стейк)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Зелень - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Салат - 2-3 штук (листя)
 

Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на тертці.

Кладемо овочі в контейнер для варіння на пару, додаємо туди ж стейки горбуші. У чашу мультиварки вливаємо воду. Готуємо в режимі "варка на пару" 20 хвилин.

Сіль і перець кладемо за смаком. До столу подаємо з листям салату. Смачного!