Гречані макарони
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, оригінально і ситно - ось, як можна охарактеризувати це блюдо! Гречані макарони в домашніх умовах готуються просто, нітрохи не складніше звичайних. Поділюся своїм рецептом подачі страви!
Цей рецепт приготування гречаних макаронів дуже простий, і ви з легкістю впораєтеся з наукою приготування цього нехитрого страви! адже, якщо їх просто відварити, ви отримаєте звичайні макарони, просто трохи темніше, ніж звикли. А якщо ж приготуєте з "нальотом східних" - отримаєте оригінальне смачна страва!
- Гречана локшина - 400 грам
- Боби - 150 грам
- Гриби - 100 грам (в оригіналі - шиітаке, але і білі, і вовнянки, і печериці підійдуть)
- Капуста пекінська - 300 грам
- Кунжут - 50 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Спеції - За смаком
- Олія кунжутна - 3 Ст. Ложки (можна замінити оливковою або соняшниковою нерафінованою)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки

1. Боби, якщо у вас сушені, попередньо замочимо в окропі на ніч. Якщо гриби сушені - теж саме. Відваримо окремо боби, окремо - локшину. Змішаємо, додавши масло і соєвий соус.

2. Гриби підсмажити, а капусту дрібно шаткуємо. Можна додати їх до макаронів, а можна подати окремо, як салат.

3. Перемішуємо, додаємо спеції і доводимо до того смаку, який вам подобається. Посипаємо зверху кунжутом і цибулькою. Подаємо до столу!