Качка в духовці з часником
(покроковий рецепт з фото)
Таку качку можна з легкістю приготувати на святковий стіл. Виходить вона смачною, ситної і смачною! Беріть рецепт на замітку!
Качку добре посоліть, поперчіть, видавіть часник. Надішліть її в духовку на 1, 5 годину. Запікайте її у фользі. Блюдо вийде фантастично смачне! Рідні та близькі точно оцінять по достоїнству і попросять добавку!
- Качка - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Часник - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Викладіть половину качки на деко, який застеліть фольгою. Видавіть часник.

Посоліть і поперчіть м'ясо з одного боку.

Потім з іншого.

Загорніть качку в фольгу. Запікайте в духовці при температурі 190 градусів протягом 1, 5 годин.

Розгорніть фольгу і запікайте ще 15 хвилин.

Перекладіть качку на блюдо і подайте її до столу!

Смачного!