Кекси з кабачками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Кекси можуть бути не тільки солодким ласощами, але і корисною закускою, якщо це кекси з кабачками. У тісто можна додати ковбасу, шинку або буженину, а також - зелень і інші компоненти.
Рецептів приготування подібних кексів існує велика кількість. Я вирішила поєднати кілька рецептів в один, і у мене вийшли кекси з кабачками, шинкою і зеленню. Готуються вони просто і швидко. У начинку можна додати не тільки шинку, але і копчену ковбасу або інші овочі. Зверніть увагу, що для цього блюда блендер краще не використовувати, оскільки пюреподібна маса не годиться для запікання (тертий кабачок і нарізана кубиками шинка поєднуються просто чудово і при запіканні маса не пригорає).
- Кабачок - 1-2 штуки
 - Яйця - 3 штуки
 - Сир - 150 грам
 - Шинка - 100 грам
 - Розпушувач - 1 чайних ложок
 - Заголовок для палітурки - 100 грам
 - Пшеничне борошно - 100 грам
 - Петрушка - За смаком
 

1. Натираємо на середній терці кабачок, залишаємо його в мисочці на час, щоб зійшла вся зайва рідина.

2. Додаємо яйця, сіль і спеції за смаком.

3. Всипаємо трохи борошна, все ретельно перемішуємо.

4. Сир Natiraem, нарізаємо зелень петрушки і шинку. Все відправляємо до "тесту" .

5. Перемішуємо отриману масу і готуємо форми для випічки.

6. Змащуємо формочки маслом, викладаємо в них отриману кабачкову масу (не більше 60% від загального обсягу).

7. Випікаємо в розігрітій духовці близько 20 хвилин. Після запікання потрібно дати їм трохи постояти, після чого дістаємо Гото кекси з форм і подаємо їх до столу. Вживаються кекси з кабачками в гарячому і в холодному вигляді.