Кенигсбергских фрикадельки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт, як приготувати КЄНІГСБЄРГСКІЄ фрикадельки, багато в чому схожий на звичні нам фрикадели. Їх подають як самостійну страву або до гарнірів. Дуже ситно!
Традиційно такі фрикадели подають в каперсовим соусі. Родзинка страви - процес їх приготування. Фрикаделі відмінно поєднуються з картоплею, кашами або макаронними виробами. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву самостійно, а допоможе в цьому покрокова інструкція з фотографіями. Приступаємо.
- Фарш - 0, 6 кілограма
 - Цибуля - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Гірчичний - 1 Ст. Ложка
 - Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
 - Вода - 0, 75 L
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Олія - 50 грам
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Бульйон - 0, 5 L
 - Молоко - 2 Ст. Ложки
 - Каперсами - 1 Ст. Ложка
 - Вустерський соус - 1 Чайна ложка
 

1. У миску відправляємо фарш (свинячий, яловичий), вбиваємо яйце, очищаємо і нарізаємо дрібно цибулину, відправляємо її туди ж. Потім додаємо гірчицю, панірувальні сухарі, солимо і перчимо.

2. Ретельно перемішуємо все і формуємо фрикадельки.

3. У каструлю наливаємо воду, солимо її і доводимо до кипіння. У киплячу воду кидаємо фрикадельки, варимо їх близько п'ятнадцять хвилин. Готові м'ясні кульки виймаємо шумівкою і відкидаємо на тарілку.

4. Для приготування соусу в сковороді розтоплюємо масло, додаємо борошно і перемішуємо, додаємо молоко і 0, 5 літра бульйону, що залишився після варіння фрикадельок. Ретельно перемішуємо, солимо, перчим, додаємо вустерский соус, каперсами.

5. Подаємо готові фрикадели до столу з гарніром!