Кета в аерогрилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготування червоної риби завжди закінчується однаково - смачним і ситним блюдом. Нижче ви знайдете рецепт приготування кети в аерогрилі.
Щоб приготувати кету в аерогрилі, потрібно:
1. Підготувати рибу.
2. Приготувати маринад.
3. Залишити рибу в маринаді з лимоном.
4. Опустити рибу в аерогриль.
5. Запекти її і подати на стіл.
- Катані - 6 штук
 - Оливкова олія - 150 грам
 - Лимон - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Базилік - За смаком
 - Імбир - За смаком
 - Koriandr - За смаком
 - Гвоздика - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Готуємо маринад для риби. Змішуємо лимон з оливковою олією, видавлюємо в масу часник, koriandr, імбир, сіль, перець, базилік. Перемішуємо.

Рибу залишаємо в маринаді на 40 хвилин. Зверху ставимо лимони.

Опускаємо рибу в чашу аерогрилю.

Ставимо температуру на 220 градусів на 30 хвилин.

Готове філе подаємо до столу.