Курячі відбивні в панірувальних сухарях 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курячі відбивні в панірувальних сухарях виходять смачними з хрусткою скоринкою. Ця страва часто готували в моїй родині, так як всі були зайняті на роботі, а поїсти любили смачно і ситно.
Курячі відбивні в панірувальних сухарях - смачний швидкий вечерю чи обід. Я часто в холодильнику в контейнері тримаю відбиті замариновані грудки. У будній день після роботи витрачаю всього 10 хвилин, щоб приготувати вечерю - ось, власне, в чому головний плюс рецепти курячих відбивних в панірувальних сухарях. Раджу відбивні робити тонкими. Діти дуже люблять їх через золотистої хрусткої скоринки. Пробуйте, успіхів! 
- Куряче філе - 600 грам
 - Панірувальні сухарі - 70 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль - 1 За смаком
 - Перець - 1 За смаком
 - Масло для смаження - 30 мілілітрів
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 

Приготувати продукти.

Філе порізати великими шматочками, відбити.

Посолити, поперчити, намазати майонезом, обваляти в сухарях.

Смажити 5-7 хвилин на сильному вогні.

Смачного!