Kvarkini 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете навчу вас готувати кваркіні? це ніжні, апетитні, повітряні пончики з сирного тесту, смажені у фритюрі. Чудовий десерт до чаю для всієї родини. Рекомендую рецепт на замітку!
Такі пончики дуже класні, їх можна подавати до столу не тільки з цукровою пудрою, як в даному випадку, але і за допомогою кондитерського шприца начинити джемом, наприклад. Для дітей і дорослих це чудова ідея. Крім сиру, основою для кваркіні може стати також рикотта. Спробуйте обов'язково, відмінний рецепт! 
- Сир - 500 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Цукор - 120 грам
 - Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
 - Борошно - 1.5 склянки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
 - Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
 

1. Насамперед поставте розігріватися рослинне масло. Сир, яйця, цукор, щіпку солі і ванільний екстракт збийте до однорідності.

2. Всипте просіяне борошно і розпушувач.

3. Замісити тісто. Воно не повинно бути занадто крутим.

4. Коли масло добре розігріється, за допомогою двох ложок сформуйте невелику кульку.

5. І викладіть в гаряче масло.

6. Жарьте до румяности, а після акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на паперовий рушник. Остудіть трохи, присипте цукровою пудрою - і можна пробувати, які смачні кваркіні в домашніх умовах вийшли.