Лаваш з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
З лаваша з морквою по-корейськи можна приготувати смачний домашній рулет, додавши в нього шинку, зелень і часник. Страву можна подавати як на обід, так і на вечерю або сніданок. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування лаваша з морквою по-корейськи. Змащуємо все лаваші майонезом. На перший лаваш кладемо порізану шинку, зверху другий лаваш з корейською морквою, далі третій лаваш, змащений сумішшю часнику і плавленого сиру. Присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню і скручуємо лаваші в рулет. Нарізаємо рулет на порційні шматочки і подаємо до столу!
- Лаваш - 3 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сир плавлений - За смаком
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Шинка - 250 грам
- Майонез - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - За смаком

Розкладіть лаваш на столі, змастіть його майонезом і викладіть зверху порізану шинку.

Викладаємо на шинку ще один лаваш, змащений майонезом. Зверху розподіляємо морква по-корейськи.

Плавлений сир змішуємо з часником, пропущеним через прес.

Кладемо на моркву третій лаваш, зверху змащуємо сумішшю сиру і часнику.

Присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню.

Звертаємо лаваші в рулет і розрізаємо на порційні шматочки. Смачного!