Листковий рулет з фаршем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний рулет з м'ясом. Готується така випічка на листковому або сметанному тесті. А м'ясо, що використовується для начинки можна взяти будь-який, але його попередньо необхідно відварити.
Такий рулет можна подати до першої страви. Наприклад, до бульйону. Він виходить дуже ситний і смачний. Обов'язково спробуйте приготувати! 
- Тісто листкове - 250 грам
 - М'ясо - 300 грам (відварне)
 - Мал - 200 грам
 - Яйце - 2-3 штук
 - Цибуля ріпчаста - 1 штук
 - Морква - 1 штук
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Жовток яєчний - 1 штук
 - Кунжут - 1 Ст. Ложок (по бажанню)
 

Для приготування начинки обсмажте подрібнені цибулю і моркву.

Відварене м'ясо дрібно наріжте і перемішайте з засмажкою.

Додайте відварений рис і яйця. Все добре перемішайте і посоліть за смаком.

Розкачайте тісто в прямокутний пласт. Викладіть по ньому всю начинку, трохи не доходячи до кінця.

Поверніть рулет. З боків тісто подверніте, щоб начинка не висипалася. Змастіть поверхню рулету жовтком і осипьте кунжутом, по бажанню. Поставте рулет в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40 хвилин.

Готовий рулет трохи остудіть, наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!