Лосось в гірчичному соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Гарне друга страва - лосось в гірчичному соусі виходить дуже ніжний. Приготування займе всього кілька хвилин, на швидку руку виходить буквально в одну мить приготувати.
Якщо пропустити етап обсмажування, то риба вийде варено-тушкованою. А обсмажування надає додатковий аромат і змінює структуру рибного філе - воно хоч і м'яке, але все-таки не є однорідним-розвалюється, як при варінні. Впевнена, що цей простий рецепт лосося в гірчичному соусі стане одним з ваших улюблених рецептів! 
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
 - Філе лосося - 500 грам
 - Klenovиysirop - 1 Ст. Ложка
 - Мелений перець чилі - 1/4 чайних ложки
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Лимонний сік - За смаком
 

Перемішуємо в мисці діжонську гірчицю з кленовим сиропом і меленим червоним перцем. Приправляємо дрібкою солі. Це буде глазур для лосося

Викладаємо філе на фольгу. Вмочуємо пензлик в отриманому соусі і ретельно промазуємо філе лосося.

Кладемо лист фольги з філе на деко. Встановлюємо деко ближче до верхнього тенту. Духовка повинна бути встановлена на невеликій режим вентиляції. Запікаємо при 180 градусах, приблизно 5-6 хвилин до повної готовності.