Манти з капустою і фаршем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я вважаю, це дуже економний рецепт приготування мант з капустою і фаршем! Адже вийде набагато більше начинки, а значить - і смачних мант! Можна нагодувати всіх досхочу, а можна заморозити!
Свого часу я просто закохалася в цей простий рецепт мант з капустою і фаршем! По перше, виходить дійсно смачно - цибуля і капуста надають фаршу небаченої соковитості. По-друге, як я вже казала, - начинки виходить дуже багато, так що запросто можна наробити цілу партію мант, зберігати їх в морозилці, і діставати у міру браку чогось смачненького на обід! Очень практично, правда? Так що розповім, як зробити манти з капустою і фаршем! 
- Борошно - 1 кілограм
 - Яйця - 2 штуки
 - Цибуля - 500 грам
 - Фарш - 500 грам
 - Капуста - 500 грам
 - Спеції - За смаком
 - Вода - За смаком (скільки тісто візьме)
 

1. Подрібнюємо в блендері капусту і цибулю, домешиваем к фаршу. Солимо і перчимо до смаку.

2. У борошно вбиваємо два яйця, додамо сіль, і вливаємо воду, постійно помішуючи. Має вийти щільне, але еластичне тісто.

3. Формуємо з тіста коржі, по центру кожної викладаємо начинку, і защипуємо краю! 

4. В пароварці тримаємо півгодини. Трохи змастіть маслом манти, і вони не будуть прилипати до дна.

5. Усе! Приємного вам апетиту!