Мордовські млинці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Мордовські млинці - це традиційна страва цього народу, готують їх з різного виду борошна, частіше з їх суміші, даний рецепт мордовських млинців буде з манки, млинці можуть бути товстими і тонкими.
Приготувати мордовські бліц з манки зовсім не складно, дивіться покрокову інструкцію до рецептом і готуйте із задоволенням. Млинці можна зробити товстими, якщо зменшити кількість молока, або тонкими, як в цьому рецепті.
- Манька - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 400 мілілітрів
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Дріжджі - 5 грам
 

Підготуйте інгредієнти.

У миску для замішування тіста всипте манку, цукор, додайте сіль, перемішайте.

Вбийте одне яйце.

Влийте в миску склянку теплого молока (200 мл), розмішайте.

Додайте дріжджі, розмішайте, поставте в тепле місце для бродіння приблизно на 40-45 хвилин.

Додайте склянку (200 мл) гарячого молока, влийте 3 ст. Ложки рослинної олії, ще раз розмішайте і смажте млинці на сковороді, масло при цьому можна не додавати, хіба що змастити перед першим млинцем. Смажте з двох сторін до рум'яної.

Подавайте мордовські млинці зі сметаною, згущеним молоком, медом, варенням. Млинці виходять смачні, оксамитові, при цьому навіть холодні вони залишаються такими ж смачними.