Морквяні тістечка
(покроковий рецепт з фото)
Ці морквяні тістечка є варіацією "морквяного торта" або "сarrot торт ", який подається до певної мережі кав'ярень "старбакс" . Дуже смачно, до того ж готувати їх дуже просто!
Ці тістечка готуються дуже легко, найважче - це підготувати продукти відповідно до довгим списком, а далі все дуже просто, змішуємо їх і випікаємо. Пробуйте і у вас все вийде.
- Борошно пшеничне - 105 грам
- Масло рослинне - 95 грам(rafinirovannoe, без яскравого запаху)
- Вершкове масло - 50 грам (кімнатної температури)
- НЕ Krem-нічого - 100 грам( "філадельфія", "маскарпоне ")
- Вершки для збивання жирністю 32-33% - 50 грам (охолоджені)
- Морква терта - 95 грам (солодка)
- Цукровий пісок - 190 грам(120 г - в тісто, 70 г - для крему)
- Ядра волоських горіхів - 76 грам
- Лимон - 1 штука
- Розпушувач для тіста - 2 грами
- Ванільний цукор - 8 грам(4 г - в тісто, 4 г - в вершках)
- Сода - 2 грами
- Обкладинка - 2 грами
- Мускатний горіх - 1 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки

Найважче в цьому рецепті - це зібрати всі продукти відповідно до рецептури, список довгий, але майже все зі списку знайдеться в кожному будинку.

Всипте в миску борошно, сіль, половину пакетика ванільного цукру, розпушувач для тіста, корицю і мускатний горіх.

Змішайте всі сухі інгредієнти.

Ядра волоських горіхів складіть в пакет.

Подрібніть в дрібну крихту, але не дуже старайтеся, щоб не перетворити їх в борошно.

Vbeyte 2 яйця в ємність для збивання і всипте 120 г цукрового піску.

Збийте яйця з цукровим піском до білого, поступово цівкою влийте рослинне масло, продовжуючи збивати. Потім додайте столову ложку лимонного соку і цедру 1 лимона.

Додайте туди ж натерту моркву.

Додайте волоські горіхи.

Добре перемішайте.

Всипте борошняну суміш.

Добре перемішайте.

Вилийте тісто у форму для запікання, у мене силіконовий килимок з бортиками, розміром 29х24 см. Випікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 180 градусів, 30-35 хвилин.

Поки випікається корж, займіться кремом. У ємність для збивання викладіть розм'якшене вершкове масло.

Додайте вершково-сирний сир.

Всипте 70 г цукрової пудри, яку слід приготувати з цукру, а також 4 г ванільного цукру.

Збийте вершки, але занадто не старайтеся, щоб його не перебити.

Візьміть 50 г жирних вершків для збивання.

Збийте їх в піну.