Мус з вишні 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Мус з вишні - красивий низькокалорійний десерт з використанням вишневого джему. Готувати його дуже просто і швидко. Переконайтеся самі!
Приготуємо вишневий мус в хрустких вівсяних кошиках. Для тесту змішайте яйце з сиром, додайте вівсяні висівки і добре вимісити. Дайте тесту постояти в холодильнику 20 хвилин, потім сформуйте кошики і випікання їх в духовці. Поки кошики випікаються, приготуйте мус. Змішайте джем, сік і манку і проваріть після закипання 5 хвилин. Потім охолодіть до кімнатної температури і збийте за допомогою міксера. Розкладіть по готовим кошиках, прикрасьте за смаком і подайте на стіл. Смачного! 
- Висівки - 70 грам
 - Сир - 30 грам
 - Вишневий джем - 200 грам
 - Вишневий сік - 1 Склянка
 - Манна крупа - 3 Ст. Ложки
 - Яйце - 1 штука
 - Обкладинка - 1 щіпка
 

Змішайте яйце з сиром.

Додайте вівсяні висівки, щіпку кориці і вимісити тісто. Приберіть його на 20 хвилин в холодильник, потім сформуйте з нього кошики і випікання в духовці при 180 градусах протягом півгодини.

Поки кошики випікаються, змішайте джем, сік і манку і проваріть після закипання 5 хвилин. Потім охолодіть до кімнатної температури.

Остиглий мус збийте за допомогою міксера.

І розкладіть його по підоспілі кошиках. Для краси можна нанести сітку з розтопленого шоколаду.