Оладки з начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу поділитися з вами секретом, як приготувати оладки з начинкою. Це чудовий варіант випічки для дорослих і дітей, який напевно буде вам до смаку. Спробуйте, це швидко і апетитно!
Це дуже бюджетний рецепт, який прийде на виручку, коли хочеться солоденького швидко і з мінімуму інгредієнтів. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-який джем або густе варення, яке ви любите. Варіант простий, його без зусиль зможе повторити навіть новачок на кухні! 
- Яйце - 2 штуки
 - Цукор - 50 грам
 - Борошно - 100 грам
 - Мед - 1 Чайна ложка
 - Сода - 1/2 чайних ложки
 - Вода - 4 чайних ложки
 - Вершкове і рослинне масло - За смаком (для смаження)
 - Джем або варення - 4 Ст. Ложки
 

1. У глибоку миску вбийте яйця, додайте мед і цукор. Ретельно збийте вінчиком.

2. Всипте борошно і соду, перемішайте до однорідності.

3. Невеликими порціями додайте воду, щоб довести тісто до потрібної консистенції. Приберіть мисочку в холодильник на 15 хвилин.

4. Розтопіть вершкове і трохи рослинного масла. Змастіть сковороду з допомогою пензлика маслом (можна і традиційно розігріти масло на сковороді) і розігрійте. Ложкою викладайте тісто.

5. І смажте з двох сторін до рум'яної під кришкою.

6. Викладіть один оладок на тарілку і змастіть джемом.

7. Відразу ж накрийте другим оладки, поки вони ще гарячі і щільно стисніть. Ось така краса вийшла! Можна подавати оладки з начинкою в домашніх умовах до столу.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!