Омлет в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Смачний сирний омлет в лаваші в домашніх умовах називається"YOка" . Ця страва залишиться назавжди не тільки чудовим рішенням для сніданку, але ще і в якості вечері і зустрічі гостей.
Такий омлет в лаваші в домашніх умовах став справжнім хітом і улюбленим блюдом на багатьох кухнях. Готується він легко і в якості начинки можуть бути використані різні продукти. Я додала ковбасу і сир. А при подачі прикрасила зеленню і свіжими овочами.
- Яйце - 4 штуки
- Лаваш - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Ковбаса - 100 грам
- Рослинна олія - 40 грам

1. Готується омлет в лаваші в домашніх умовах досить просто: для початку нам потрібно збити яйця. Приправити сіллю і poperčite їх, а також можете приправити за смаком.

2. Натріть сир. Я зазвичай беру тверді сорти і подрібнюю на середню терку.

3. Змішуємо яйця з сиром і заливаємо масу в лаваш. Лаваш потрібно брати середнього розміру.

4. Загортаємо лаваш конвертом і відправляємо на сковороду.

5. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.

6. Я додала нарізану кубиками ковбасу, можна додати м'ясо або шинку.

7. При подачі прикрашаємо омлет зеленню і свіжими овочами.

8. Вт так він виглядає в розрізає вигляді. Смак омлету за таким класичним рецептом оцінять навіть самі примхливі гурмани.