Овочі в клярі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У клярі можна приготувати практично будь-які овочі. У мене сьогодні є в запасі кольорова капуста і невеликий кабачок. Також можна взяти морква, солодкий перець, цибуля, морква - все що забажаєте.
Овочі непогано виходять в клярі. Приготуйте його з борошна, води і спецій. Занурте в кляр шматочки овочів і обсмажте на олії в розігрітій сковороді до готовності. Дайте стекти зайвому маслу, виклавши овочі в клярі на серветку, а потім подавайте на стіл. Посипавши подрібненою зеленню. Смачного! 
- Борошно - 250 грам
 - Овочі - 500 грам
 - Вода - 1 Склянка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Перець - 0, 5 чайних ложки
 - Мелений чилі - 0, 5 чайних ложки
 - Рослинна олія - 200 мілілітрів
 - Зелень - За смаком
 

Борошно змішайте зі спеціями, сіллю і водою, добре розмішайте.

Овочі помийте, кабачок очистіть і поріжте кружечками, а капусту розберіть на суцвіття. Овочі можна трохи посолити.

Занурте їх в кляр

І обсмажте на розігрітій сковороді.

Дайте стекти зайвому маслу, виклавши овочі в клярі на серветку, а потім подавайте на стіл. Посипавши подрібненою зеленню.