Паста з фаршем і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Такий варіант приготування пасти, як мені здається, один з кращих, адже в цій страві немає нічого зайвого. З соковитими грибами і фаршем в ніжному соусі з молока, паста виходить неймовірно смачна.
Моя сім'я дуже любить, коли я роблю до вечері таку пасту з фаршем і грибами в домашніх умовах, тоді їх тарілки порожніють за лічені секунди. Мені теж подобається цей рецепт, тому що він дуже простий і легкий, і хоча в Італії пасту, можливо, готують зовсім по-іншому, але моє блюдо від цього не стає менш смачним. Також в цьому простому рецепті пасти з фаршем і грибами радує те, що саму пасту тут не потрібно відварювати окремо, адже вона буде готуватися разом з соусом, що заощадить наш час.
- Фарш м'ясний - 500 грам
 - Макаронні вироби - 150 грам
 - Гриби - 150 грам
 - Молоко - 500 мілілітрів
 - Вода - 250 мілілітрів
 - Крем - 150 грам
 - Кубик бульйонний яловичий - 1, 5 штуки
 - Паприка мелена - 1 Чайна ложка
 - Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка (розвести в невеликій кількості води)
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Ставимо на вогонь сковороду, наливаємо в неї трохи рослинного масла і розігріваємо його. В масло викладаємо нарізані пластинками гриби, обсмажуємо їх до золотистого кольору і перекладаємо на тарілку.

Після грибів викладаємо на сковороду фарш, його ми також обсмажуємо, поки він не стане приємного золотистого кольору.

Далі перекладаємо гриби і фарш в каструлю, заливаємо все молоком, додаємо воду, бульйонні кубики, сіль, паприку і перець за смаком. Перемішуємо всі інгредієнти і ставимо каструлю на вогонь, коли рідина закипить, викладаємо в неї пасту (прямо в сирому вигляді), тушкуємо все на повільному вогні. Коли паста буде майже готова, потрібно додати в соус сметану і розведений у невеликій кількості води крохмаль, продовжуємо готувати страву, поки соус не стане досить густим.

Даємо пасті ще хвилин 5 постояти під кришкою і розкладаємо готову страву по порційних тарілках. Приємного всім апетиту!