Пікантні курячі кишені 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Просте і ситне блюдо для домашнього обіду або вечері. Робиться легко, і продукти цілком доступні. Та й гості не відмовляться від такого смачного гарячого.
Блюдо робиться дуже просто. Сир і зелень ви можете взяти на свій смак. Краї можна залишити так чи закріпити за допомогою зубочистки або кулінарної нитки. Панірувальні сухарі створюють апетитну кірочку.
Смачного! 
- Куряча грудка - 1 штука
 - Сир плавлений - 2 Ст. Ложки
 - Хрін столовий - 2 чайних ложки
 - Кріп - 1 пучок
 - Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 

Складові.

Розріжте грудку вздовж на дві половини. Застуда, посоліть і обваляйте в сухарях.

Змішайте сир, хрін і зелень.

Нанесіть сирну масу на одну половину філе.

Закрийте масу порожній половинкою філе.

Розігрійте масло в сковороді і обсмажте грудки з двох сторін.

Налийте трохи води в сковороду. Поставте в гарячу духовку при t = 180 на 20 хвилин до готовності. Вийміть і відразу подавайте.
Смачного!
Смачного!