Пиріжки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пиріжків з куркою. Ніжне куряче м'ясо в тесті сподобається навіть не великим фанатам усіляких борошняних виробів. Відмінний варіант для перекусу або вечері.
Для приготування пиріжків з куркою байдуже, яку частину птиці ви візьмете: філе, грудка, м'ясо з ніжок або крилець. Головне, щоб м'яса на начинку вистачило) Можна злегка проварити курку заздалегідь. А взагалі, пиріжки з дріжджового тіста, які потім будуть смажитися і начинка з курки - оптимальний варіант, легкий, скажімо так.
- Курка - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 11 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 200 мілілітрів

У молоці розчиняємо дріжджі і сіль.

Додаємо масло, борошно, замішуємо тісто. Загортаємо його в харчову плівку, ставимо в холодильник на 1, 5 годину.

Дрібно нарізаємо курку.

Тісто розгортаємо, вирізаємо кола.

Змішавши курку з обсмаженою цибулею, викладаємо посередині кожного кружечка.

Красива Петті, защемивши краю з одного боку.

Смажимо в сковороді на олії.
Готовим пиріжків даємо охолонути перед подачею.
Смачного)
Готовим пиріжків даємо охолонути перед подачею.
Смачного)