Рагу з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Швидко і смачне рагу, можна приготувати в домашніх умовах.
Кількість порцій: 4
- Капуста - 150 грам
- Помідор - 2 грами
- Гриби - 250 грам
- Болгарський перець - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 3-5 штук
- Ковбаска - 300 грам
- Горошок - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком

Нашінкуем капусту і викладемо на дно мультиварки.

Помідори обдаємо окропом, попередньо зробивши хрестові надрізи, знімемо шкуру. Нарізаємо помідори невеликими кубиками.

Викладаємо помідори на верх капусти.

Гриби ретельно миємо й нарізаємо невеликими шматочками.

Нарізаємо болгарський солодкий перець соломкою і викладаємо в мультиварку.

Моркву натираємо на середню терку.

Морква викладаємо в чашу мультиварки додаємо 100 мл кип'яченої води і включаємо функцію "гасіння" з 20 хвилин.

У цей час нарізаємо невеликими шматочками ковбаску.

І зелена цибуля.

По закінченню часу Додаємо і ковбасу і зелену цибулю в чашу мультиварки.

Всипаємо горошок. За смаком додаємо сіль, запашний перець. І включаємо на "гасінні" ще 10-15 хвилин.

Смачного.