Рагу з овочами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з овочами і рисом досить приготувати всього один раз, щоб зрозуміти: вегетаріанська їжа теж може бути дуже смачною. Думаю, ви будете готувати це рагу для своїх домашніх ще і ще.
Рагу з овочами і рисом готується легко. Мексиканську суміш ми дістаємо вже готової з баночки. Єдине: потрібно правильно відварити рис, він повинен бути розсипчастим. У обсмажування до цибулі і моркви можна додати кілька зубчиків пропущеного через прес часнику. Спеції додавайте до смаку. Рагу можна зробити гострим. Успіхів і приємного апетиту!
- Морква - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Мексиканська суміш - 1 штука (банку)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком

Підготуйте всі необхідні продукти.

Мал потрібно зварити в двох склянках води.

Цибулю і моркву поріжте кубиками.

Потім обсмажте їх на сковороді.

Коли цибуля буде прозорим, додайте мексиканську суміш. Смажити потрібно все разом 5 хвилин.

Додайте відварений рис, а також сіль і спеції .

Тримайте рагу на сковороді ще хвилин п'ять.