Рисовий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ошатне блюдо для святкового столу або сімейної вечері. На вигляд схоже на великий рол. А в розрізі виглядає дуже ефектно. Спробуйте і ви!
Мал для рулету беріть круглий. А з начинкою можна поекспериментувати. Можна додати гриби або сир. А можна і то, та інше. Пробуйте! Вам обов'язково сподобається!
- Фарш - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Капуста - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Насамперед відваріть рис до готовності.

Для начинки обсмажити цибулю і моркву.

Додайте нашатковану капусту. Трохи підсолити і тушкуйте до готовності.

Фарш з'єднайте з остившім рисом. Додайте яйце, сіль і спеції. Перемішайте.

На деко розстеліть папір для випічки. Розкладіть по ній м'ясну начинку.

Викладіть овочеву начинку.

За допомогою паперу скрутіть в рулет.

Загорніть папером як цукерку. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1 час. Через 30 хвилин відкрийте папір.

Подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!