Шашлик з риби сазан 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Коли ми їздимо на ставки рибалити, завжди робимо шашлик з риби сазан. Відразу по приїзду розводимо вогонь і готуємо вугілля, а потім вже починаємо ловити рибу! І перший уловчік відразу йде на шашличок!
Шашлик з риби сазан можна робити цілком, а якщо риба дуже велика, то і шматочками на шампурі. Ніяких особливих маринування свіжа риба не потребує. Якщо будете запікати сазана цілком, то додайте зелень і лимон всередину тушки. Можна маринувати сазана з цибулею і соєвим соусом або гранатовим соком. У будь-якому випадку буде смачно. Все залежить від того скільки у вас є часу. Успіхів і приємного апетиту! 
- Короп - 4-5 штук
 - Сіль, перець - За смаком
 - Зелень - За смаком
 - Лимон - 1 штука
 

Рибу почистіть від луски і випатрати.

Рибу поріжте на порційні шматки.

Солона риба, поперчіть і сбризнете соком лимона. Дайте їй постояти хвилин п'ятнадцять.

Смажити рибу на вугіллі по 8 хвилин з кожного боку.