Шоколадний кекс з рідкою серцевиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування шоколадного кексу з рідкої начинкою
Кількість порцій: 6
- Темного шоколаду - 200 грам(70% какао)
 - Коричневого сахара - 1/3 склянки
 - Вершкового масла - 100 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Жовтка - 3 штуки
 - Борошна - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 

Розтопити шоколад разом з маслом на водяній бані, розмішати до однорідності. Злегка осадити.

Збити яйця, жовтки і цукор в піну.
Додати в шоколадну суміш, постійно збиваючи вінчиком. Всипати борошно
І сіль, перемішати.
Змазати маслом 6 формочок. Поділити між ними тісто. Помістити в нагріту до 200 ° С духовку і випікати,
Поки краю кексів НЕ пропекутся (середина при цьому повинна залишатися м'якою). 7-10 хв. Відразу ж вийняти кекси
З формочок і подати гарячими.
Додати в шоколадну суміш, постійно збиваючи вінчиком. Всипати борошно
І сіль, перемішати.
Змазати маслом 6 формочок. Поділити між ними тісто. Помістити в нагріту до 200 ° С духовку і випікати,
Поки краю кексів НЕ пропекутся (середина при цьому повинна залишатися м'якою). 7-10 хв. Відразу ж вийняти кекси
З формочок і подати гарячими.