Сирники з вишневим соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування сирників з вишневим соусом. Подавати сирники можна з джемом, з варенням або зі сметаною. У цьому рецепті використовується вишневий соус. Можна застосовувати заморожені вишні.
Кількість порцій: 4
- Борошно - 100 грам (плюс 3 ст.Л для панірування)
 - Сир - 400 грам
 - Ванільний цукор - 2 чайних ложки
 - Рослинна олія - 40 мілілітрів
 - Цукор - 50 грам (плюс 50 г для соусу)
 - Яйця - 2 штуки
 - Крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Вишня - 300 грам
 

1. Розтираємо сир з ванільним цукром і цукром-піском. Додаємо сюди яйця і перемішуємо. Тепер додаємо борошно, знову перемішуємо. Борошно додаємо в залежності від вологості сиру. Тісто густим бути не повинно.

2. Формуємо з тіста невеликі коржики і обвалюють у борошні.

3. Трохи масла наливаємо в сковороду, розігріваємо і викладаємо сюди сирники. На невеликому вогні смажимо до золотистого кольору. Обсмажуємо з обох сторін.

4. Займемося приготуванням соусу. Розводимо крохмаль в холодній воді (150 мл).

5. Додаємо в вишні 200 мл. Води, цукор, і доводимо до кипіння. Варимо хвилину-дві. Вливаємо крохмаль і перемішуємо. Прибираємо з вогню.

6. Соусом поливаємо сирники, можна подавати.