Рецепт Соус «Tonkacu» фото

Соус «Tonkacu»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Часник, Імбир
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Соуси

Соус "тонкацу" прекрасно поєднується з смаженим м'ясом або як соус до японських страв. Він має приємний кисло-солодкий смак з ароматом і гостротою часнику з імбиром.

Соус "тонкацу" дуже популярний в Японії і підходить для будь-якого обсмаженого м'яса. Після охолодження його потрібно перекласти в чисту і суху банку, закрити і зберігати в холодильнику. Зберігатися соус в таких умовах може протягом 4 тижнів.

  • Томатна паста - 5 Ст. Ложок
  • Соус соєвий - 1/2 склянки
  • Саке - 1/2 склянки
  • Імбир свіжий - 3 Ст. Ложки (тертий)
  • Часник - 10 грам
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Оцет рисовий - 1/4 склянки
соус
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування японського соусу "тонкацу" .
соус
У каструлю вливаємо соєвий соус, саке, додаємо томатну пасту. Всипаємо цукор і перемішуємо до однорідного стану.
соус
Очистіть часник і натріть на дрібній тертці. Додайте в каструлю з томатно-соєвою сумішшю.
соус
Імбир почистіть від шкірки, натріть на дрібній тертці. Додайте в каструлю з сумішшю.
соус
Все добре перемішайте.
соус
Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Зменшіть до мінімального рівня і варіть перемішуючи протягом 25 хвилин. Остудіть і подавайте на додаток до страв.
соус
Смачного!

Схожі рецепти