Стейк з кавою
(покроковий рецепт з фото)
Хтось віддає перевагу м'ясу в паніровці, хтось - виключно зі спеціями. Я ж хочу запропонувати вам спробувати дуже цікаву і просту ідею, як приготувати стейк з кавою. Звучить інтригуюче?
На весь процес від початку до подачі у вас піде близько 20 хвилин, так що це блюдо з легкістю можна назвати варіантом на швидку руку. Для кавоманів, я думаю, особливо цікаво буде спробувати це поєднання. Подавати такий стейк можна як з гарніром або овочами, так і просто з улюбленим соусом.
- Стейк - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Кава - За смаком (натуральну мелену)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка

1. М'ясо вимийте і висушіть. Додати сіль за смаком.

2. Додайте трохи перцю.

3. І присипте кави з двох сторін.

4. Розігрійте на сковороді вершкове і рослинне масло.

5. Викладіть стейки і смажте по 3 хвилини з кожного боку.

6. Після зніміть з вогню, викладіть на теплу тарілку і накрийте фольгою. Дайте постояти хвилин 5-7 перед подачею.
Смачного!
Смачного!