Суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт на заметочку економним господиням - максимальний смак при мінімальних витратах. Залишився фарш від котлет? Так чому б не зварити ще й суп з фаршем за цим рецептом? Дуже рекомендую!
Найчастіше хочеться приготувати щось новеньке, але з інгредієнтами бувають проблеми. Для таких випадків підходить цей простий рецепт супу з фаршем - я навчу, як зробити суп з фаршем особливим і дуже-дуже смачним. Отже, рецепт:
1. Почнемо з підготовчого етапу - фарш ставимо розморожувати, а необхідні продукти - картопля, морквину і цибулю подрібнюємо.
2. Щоб рецепт приготування супу з фаршем не відображено банальним, з фаршу ми ліпимо фрикадельки, а овочі (крім цибулі), ріжемо кубиками, так гарніше виглядати буде.
3. Поки ріжемо, можемо вже ставити воду грітися. Як закипить - закидаємо картопля, і знову доводимо до кипіння.
4. Розігріваємо сковорідку, і приблизно 2 хвилини обсмажуємо на ній цибулю, потім додаємо моркву, і ще близько 5 хвилин обсмажуємо, постійно помішуючи.
5. Тепер закидаємо зажарку до картоплі, і акуратно кладемо туди ж наші фрикадельки з фаршу. Важливо, щоб вони не надто розвалювалися.
6. Доводимо наш суп до кипіння, і ще нехай кипить хвилин так з десять.
7. Вимикаємо газ, і даємо супу з фаршем настоятися. Солимо, перчим. Посипаємо зеленню - готово!
Я ще додаю соєвий соус, але тоді суп вийде не таким прозорим і ошатним. Так що це вже на ваш розсуд.
Тепер і ви знаєте, як зробити суп з фаршем легко, в малий термін і економно!
- Вода - 2 L
- Фарш - 400 грам
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Почнемо з підготовчого етапу - фарш ставимо розморожувати, а необхідні продукти - картопля, морквину і цибулю подрібнюємо.
2. Щоб рецепт приготування супу з фаршем не відображено банальним, з фаршу ми ліпимо фрикадельки, а овочі (крім цибулі), ріжемо кубиками, так гарніше виглядати буде.
3. Поки ріжемо, можемо вже ставити воду грітися. Як закипить - закидаємо картопля, і знову доводимо до кипіння.
4. Розігріваємо сковорідку, і приблизно 2 хвилини обсмажуємо на ній цибулю, потім додаємо моркву, і ще близько 5 хвилин обсмажуємо, постійно помішуючи.
5. Тепер закидаємо зажарку до картоплі, і акуратно кладемо туди ж наші фрикадельки з фаршу. Важливо, щоб вони не надто розвалювалися.
6. Доводимо наш суп до кипіння, і ще нехай кипить хвилин так з десять.
7. Вимикаємо газ, і даємо супу з фаршем настоятися. Солимо, перчим. Посипаємо зеленню - готово!
Я ще додаю соєвий соус, але тоді суп вийде не таким прозорим і ошатним. Так що це вже на ваш розсуд.
Тепер і ви знаєте, як зробити суп з фаршем легко, в малий термін і економно!