Рецепт Суп з фаршем фото

Суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, Обід на швидку руку
Супи

Пропоную рецепт на заметочку економним господиням - максимальний смак при мінімальних витратах. Залишився фарш від котлет? Так чому б не зварити ще й суп з фаршем за цим рецептом? Дуже рекомендую!

Найчастіше хочеться приготувати щось новеньке, але з інгредієнтами бувають проблеми. Для таких випадків підходить цей простий рецепт супу з фаршем - я навчу, як зробити суп з фаршем особливим і дуже-дуже смачним. Отже, рецепт:

1. Почнемо з підготовчого етапу - фарш ставимо розморожувати, а необхідні продукти - картопля, морквину і цибулю подрібнюємо.

2. Щоб рецепт приготування супу з фаршем не відображено банальним, з фаршу ми ліпимо фрикадельки, а овочі (крім цибулі), ріжемо кубиками, так гарніше виглядати буде.

3. Поки ріжемо, можемо вже ставити воду грітися. Як закипить - закидаємо картопля, і знову доводимо до кипіння.

4. Розігріваємо сковорідку, і приблизно 2 хвилини обсмажуємо на ній цибулю, потім додаємо моркву, і ще близько 5 хвилин обсмажуємо, постійно помішуючи.

5. Тепер закидаємо зажарку до картоплі, і акуратно кладемо туди ж наші фрикадельки з фаршу. Важливо, щоб вони не надто розвалювалися.

6. Доводимо наш суп до кипіння, і ще нехай кипить хвилин так з десять.

7. Вимикаємо газ, і даємо супу з фаршем настоятися. Солимо, перчим. Посипаємо зеленню - готово!

Я ще додаю соєвий соус, але тоді суп вийде не таким прозорим і ошатним. Так що це вже на ваш розсуд.

Тепер і ви знаєте, як зробити суп з фаршем легко, в малий термін і економно!


  • Вода - 2 L
  • Фарш - 400 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Найчастіше хочеться приготувати щось новеньке, але з інгредієнтами бувають проблеми. Для таких випадків підходить цей простий рецепт супу з фаршем - я навчу, як зробити суп з фаршем особливим і дуже-дуже смачним. Отже, рецепт:

1. Почнемо з підготовчого етапу - фарш ставимо розморожувати, а необхідні продукти - картопля, морквину і цибулю подрібнюємо.

2. Щоб рецепт приготування супу з фаршем не відображено банальним, з фаршу ми ліпимо фрикадельки, а овочі (крім цибулі), ріжемо кубиками, так гарніше виглядати буде.

3. Поки ріжемо, можемо вже ставити воду грітися. Як закипить - закидаємо картопля, і знову доводимо до кипіння.

4. Розігріваємо сковорідку, і приблизно 2 хвилини обсмажуємо на ній цибулю, потім додаємо моркву, і ще близько 5 хвилин обсмажуємо, постійно помішуючи.

5. Тепер закидаємо зажарку до картоплі, і акуратно кладемо туди ж наші фрикадельки з фаршу. Важливо, щоб вони не надто розвалювалися.

6. Доводимо наш суп до кипіння, і ще нехай кипить хвилин так з десять.

7. Вимикаємо газ, і даємо супу з фаршем настоятися. Солимо, перчим. Посипаємо зеленню - готово!

Я ще додаю соєвий соус, але тоді суп вийде не таким прозорим і ошатним. Так що це вже на ваш розсуд.

Тепер і ви знаєте, як зробити суп з фаршем легко, в малий термін і економно!

Схожі рецепти