Суп з кислою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель кислих супів, то цей незвичайний рецепт супу з кислою капустою вам обов'язково сподобається. Наваристий, ароматний і дуже смачний суп готується зовсім нескладно і урізноманітнює ваше меню.
Цей простий рецепт супу з кислою капустою обов'язково приверне вашу увагу. Адже готується він не складніше будь-якого іншого супу чи борщу, а виходить незвичайно смачним, наваристим, ароматним і з ніжною кислинкою. Як приготувати суп з кислою капустою, я описав в рецепті. Готуйте для своєї сім'ї смачні і наваристі супи з кислою капустою.
- Кисла капуста - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1/2 штуки
- Стебла селери - 1 штука
- Квасоля консервована - 250 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Копчені ковбаски - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Гострий перець - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука

Очищену моркву нарізаємо соломкою, а цибуля - просто дрібно.

У солодкому перці видаляємо насіння, нарізаємо селеру, перець солодкий і гострий невеликими шматочками.

Готувати будемо в казані або в товстостінній каструлі. Ковбаски нарізаємо невеликими кільцями і обсмажити на олії кілька хвилин.

Далі додаємо цибулю і моркву, смажимо все разом, помішуючи, до легкої золотистої цибулі.

Потім додаємо перці і селеру. Перемішуємо і готуємо 7-10 хвилин.

Тепер настала черга капусти: викладаємо її до решти продуктів і заливаємо 1 склянкою води, тушкуємо десь півгодини.

Коли капуста вже готова, додаємо томатну пасту і цукор. Все добре перемішуємо.

Потім додаємо квасоля, лавровий лист і заливаємо все водою. Варимо суп ще 10-15 хвилин, додаємо сіль за смаком і даємо 15 хвилин настоятися.