Суп з консервованої квасолею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже смачний суп, який забирає мінімум часу. Він практично не відрізняється за смаком від супу, де використовується сира квасоля.
Кількість порцій: 8-9
- Стебла селери - 1 штука
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля - 2 штуки
 - Шинка - 400 грам
 - М'ясний або курячий бульйон - 2 L
 - Сухий розмарин - 1 Чайна ложка
 - Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 - Консервована квасоля - 400 грам
 

1. Промити добре овочі і почистити. Цибуля, селера і моркву порізати невеликими кубиками однакового розміру.

2. Шинку очистити від шкірки і нарізати кубиками. Було б добре і красиво виглядало, якщо овочі та шинка будуть нарізані на кубики однакового розміру.

3. У сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити до прозорості цибулю. Потім додати селеру і моркву. Смажити овочі близько 7 хвилин. Додати спеції, розмарин і чебрець, і перемішати. Закрити кришкою і обсмажувати протягом 1-2 хвилин. У каструлі довести до кипіння курячий або м'ясний бульйон. Покласти туди шматочки шинки і обсмажені овочі. Зменшити вогонь і варити суп до готовності овочів. Це займе 25 хвилин часу. Тепер додаємо в суп квасолю і варимо ще п'ять хвилин. При подачі супу прикрасьте тарілку гілочкою петрушки або кропу. Смачного!