Рецепт Суп з лечо фото

Суп з лечо
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка, Локшина
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Коли взимку хочеться чогось гаряченького, при цьому ще і літніх ароматів і смаків, на допомогу може прийти чудовий, простий у приготуванні суп з лечо. До того ж, готується він дуже швидко.

Рецепт приготування супу з лечо настільки простий, що він запросто може називатися супом холостяка або приготованим на швидку руку.

1. Отже, для початку в каструлю необхідно викласти лечо.

2. Туди ж відправити і тушонку з банки (найкраще брати тушонку власного виробництва). Використану в цьому рецепті тушонку можна замінити свіжим м'ясом. Тоді спершу потрібно зварити м'ясо до готовності, потім остудити і нарізати його невеликими шматочками. Відправити назад в каструлю, додати лечо.

3. Налити близько 1.5-2 літрів води і відправити на вогонь.

4. Коли суп закипить, його необхідно посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені приправи і спеції.

5. Варити на повільному вогні близько 3-5 хвилин.

6. Суп з лечо в домашніх умовах вже готовий. Однак щоб смак його був дійсно насиченим, потрібно накрити його кришкою і залишити ще на 15 хвилин.

7. Тим часом вимити, просушити і дрібно нарубати зелень. Присипати зеленню суп і можна подавати до столу.

  • Лечо - 400 грам
  • Консервований - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень - 10 грам
Рецепт приготування супу з лечо настільки простий, що він запросто може називатися супом холостяка або приготованим на швидку руку.

1. Отже, для початку в каструлю необхідно викласти лечо.

2. Туди ж відправити і тушонку з банки (найкраще брати тушонку власного виробництва). Використану в цьому рецепті тушонку можна замінити свіжим м'ясом. Тоді спершу потрібно зварити м'ясо до готовності, потім остудити і нарізати його невеликими шматочками. Відправити назад в каструлю, додати лечо.

3. Налити близько 1.5-2 літрів води і відправити на вогонь.

4. Коли суп закипить, його необхідно посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені приправи і спеції.

5. Варити на повільному вогні близько 3-5 хвилин.

6. Суп з лечо в домашніх умовах вже готовий. Однак щоб смак його був дійсно насиченим, потрібно накрити його кришкою і залишити ще на 15 хвилин.

7. Тим часом вимити, просушити і дрібно нарубати зелень. Присипати зеленню суп і можна подавати до столу.

Схожі рецепти