Суп з лечо
(покроковий рецепт з фото)
Коли взимку хочеться чогось гаряченького, при цьому ще і літніх ароматів і смаків, на допомогу може прийти чудовий, простий у приготуванні суп з лечо. До того ж, готується він дуже швидко.
Рецепт приготування супу з лечо настільки простий, що він запросто може називатися супом холостяка або приготованим на швидку руку.
1. Отже, для початку в каструлю необхідно викласти лечо.
2. Туди ж відправити і тушонку з банки (найкраще брати тушонку власного виробництва). Використану в цьому рецепті тушонку можна замінити свіжим м'ясом. Тоді спершу потрібно зварити м'ясо до готовності, потім остудити і нарізати його невеликими шматочками. Відправити назад в каструлю, додати лечо.
3. Налити близько 1.5-2 літрів води і відправити на вогонь.
4. Коли суп закипить, його необхідно посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені приправи і спеції.
5. Варити на повільному вогні близько 3-5 хвилин.
6. Суп з лечо в домашніх умовах вже готовий. Однак щоб смак його був дійсно насиченим, потрібно накрити його кришкою і залишити ще на 15 хвилин.
7. Тим часом вимити, просушити і дрібно нарубати зелень. Присипати зеленню суп і можна подавати до столу.
- Лечо - 400 грам
- Консервований - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - 10 грам
1. Отже, для початку в каструлю необхідно викласти лечо.
2. Туди ж відправити і тушонку з банки (найкраще брати тушонку власного виробництва). Використану в цьому рецепті тушонку можна замінити свіжим м'ясом. Тоді спершу потрібно зварити м'ясо до готовності, потім остудити і нарізати його невеликими шматочками. Відправити назад в каструлю, додати лечо.
3. Налити близько 1.5-2 літрів води і відправити на вогонь.
4. Коли суп закипить, його необхідно посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені приправи і спеції.
5. Варити на повільному вогні близько 3-5 хвилин.
6. Суп з лечо в домашніх умовах вже готовий. Однак щоб смак його був дійсно насиченим, потрібно накрити його кришкою і залишити ще на 15 хвилин.
7. Тим часом вимити, просушити і дрібно нарубати зелень. Присипати зеленню суп і можна подавати до столу.