Тартар з сьомги 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Ми звикли називати "тартаром" соус на основі огірка. Але мало кому відомо, що насправді це закусочноестраву з риби і овочів. Дивіться, як приготувати тартар з сьомги.
На приготування цього вишуканого блюда, гідного ресторанного меню, вам знадобиться всього 15 хвилин часу і набір не самих дорогих і важкодоступних продуктів.
Кількість інгредієнтів тут вказано на 1-2 порції, так що можете його збільшувати пропорційно.
- Сьомга - 180 грам (філе)
 - Черрі - 4 штуки
 - Огірок - 0, 25 штуки (середнього розміру)
 - Каперсами - 1 Ст. Ложка
 - Листя базиліка - 6 штук
 - Luk-salotų - 0, 5 штуки
 - Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
 - Лимон - 1 штука (сік + tsedra 0, 5 лимона)
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Сіль, перець - За смаком
 

Надішліть рибу на 15 хвилин в морозильник, потім наріжте дрібними кубиками, додайте до неї цедру лимона. Дрібно поріжте помідори, огірок, цибуля.

Помідори, огірок, каперсами, базилік з'єднайте з половиною цибулі, збризніть маслом, лимонним соком, посипте сіллю і перцем. А до риби додайте лук, теж посоліть і збризніть маслом, соком.

Візьміть циліндричну форму або кулінарне кільце (формочку краще вистелити целофаном), покладіть вниз рибу, зверху - овочеву суміш.

Утрамбуйте блюдо у формі, а потім перенесіть на тарілку і подайте, наприклад, з картопляними чіпсами.