«Татар-бораки» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже ситне, недороге і просте блюдо вірменської кухні я хочу вам запропонувати на замітку. Якщо ви ще не пробували "татар-Борак", то запам'ятовуйте рецепт і повторіть його на своїй кухні.
Що ж таке "татар-Борак"? Це тонкі шматочки тіста, відварені в підсоленій воді, які подаються до столу зі смаженою цибулею та соусом. Соус можна зробити на основі сметани або мацоні з додаванням часнику. Блюдо ситне і досить просте в приготуванні.
- Яйце - 1 штука
 - Вода - 1/2 склянки
 - Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
 - Сіль - За смаком
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Крем - 100 грам (або maconi)
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (або вершкове)
 

Залиште тісто на 30 хвилин.

Наріжте тісто квадратиками або ромбиками.

Акуратно витягніть тісто шумівкою і викладіть на тарілку.
Присипте смаженою цибулею і доповніть часниковим соусом. От і все, "татаро-Борак" можна подавати до столу. Смачного!