Тайські рибні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік терпіти не міг рибні котлети, але одного разу все змінилося. Я зробила їх зовсім за іншою технологією, з додаванням незвичайних інгредієнтів. І вийшло це приголомшливе блюдо. Вам сподобається!
Не можна сказати, що у цієї страви якийсь один виражений смак. Азіатська кухня подарувала йому трохи кислинки, пару крапель гостроти і відтінок солодощі. Здивуйте своїх близьких, дізнайтеся, як приготувати тайські рибні котлети з тілапії. На гарнір для них підійде салат з капусти, який ми відразу зробимо.
- Червонокачанна капуста - 100 грам
- Білокачанна капуста - 100 грам
- Морква - 40 грам
- Майонез - 45 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Рибний соус - 15 мілілітрів
- Соус Шрірача - 30 мілілітрів
- Файл тілапія - 2 штуки
- Braai, гілочка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Імбир мелений - 2 чайних ложки
- Чилі порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вапно - 1 штука
- Оливкова олія - 2, 5 чайних ложки

1. Вапно секції четвертинки. Подрібніть часник. На межі Kinzu.

2. Філе викладіть на деко з фольгою. Сбирзніте його 1 немає. Ложкою олії, а потім відправте запікатися на 13 хвилин при 190 градусах в духовці.

3. Поки риба остуджують, зробіть салат. Тонко наріжте всю капусту та моркву, або можете купити готову суміш такого салату. Додайте до неї сіль, перець, сік четвертинки лайма, половину кінзи і масло. Все перемішайте.

4. Тепер зробіть фарш. Виделкою подрібніть рибне філе. Потім додайте до нього імбир, майонез, рибний соус, Kinzu, сіль, перець, соус Шрірача (1 ст. Ложку), чилі, сухарі і часник. Перемішайте.

5. Сформуйте 4 котлети. Обсмажте їх по 4 хвилини з кожного боку на розігрітій олії в сковороді.

6. Подавайте котлети з салатом і соусом Шрірача. Полийте кожну соком лайма. Смачного!