Тріска в пароварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вашій увазі пропоную смачний, легкий і простий рецепт тріски в пароварці. Це відмінний варіант дієтичного страви, який точно приведе в захват все ваше сімейство! смачно, корисно і ситно!
Хочу розповісти, як приготувати тріску в пароварці. Це абсолютно нескладно, риба завжди готується швидко, а в пароварці вона, до того ж, стає такою ніжною, м'якою і смачною, що прямо тане в роті! Рекомендую спробувати цей простий і корисний рецепт приготування тріски в пароварці! 
- Лихоманка - 500 грам
 - Соєвий соус - 1.5 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

1. Ріжемо рибу шматочками, маринуємо її в соєвому соусі зі спеціями як мінімум півгодини.

2. Тепер акуратно знімаємо залишки маринаду (я рибку споліскую) і викладаємо рибні шматочки на решітку пароварки. Останню, до речі, краще змастіть маслом.

2. Така риба готується 15-20 хвилин на пару. Готово!