Турновери з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива турновери з цукіні, яйцями, орегано і сиром Чеддер.
Турновери - різновид випічки з пісочного або листкового тіста з різноманітною начинкою. Турновери можуть бути як солодкими, так і м'ясними або овочевими. Традиційно турновери запікаються, але можуть також смажитися на сковороді. Туроновери з цукіні добре подавати із зеленим салатом.
- Цукіні - 2 штуки (невеликих)
- Сіль і перець - За смаком
- Яєць - 6 штук
- Сушеного орегано - 1/4 чайних ложки
- Несолоного вершкового масла - 2 Ст. Ложки
- Аркушів замороженого листкового тіста - 2 штуки

1. Розігріти духовку до 220 градусів. Натерти цукіні, викласти в миску і посолити. Дати постояти 5 хвилин.

2. Просушити цукіні паперовими рушниками, щоб видалити зайву рідину.

3. У середній мисці збити разом 5 яєць, 1/2 чайної ложки орегано, солі і перцю. У невеликій мисці збити залишився яйце з 1 столовою ложкою води. У великій сковороді розтопити вершкове масло на середньому вогні. Влити яєчну суміш (з 5 яєць) і перемішувати протягом 1 хвилини. Викласти яйця на тарілку.

4. Викласти листкове тісто на робочу поверхню. Розрізати на квадрати. Змастити тісто сумішшю яйця і води за допомогою кисті. Викласти на квадрат тесту яєчню. Зверху викласти тертий сир Чеддер і цукіні. Накрити зверху іншим квадратом тесту, запечатати краю. Ви можете зробити це за допомогою вилки. Повторити з рештою тестом і начинкою.

5. Викласти турновери на деко, застелене пергаментом. Змастити сумішшю яйця і води. Випікати турновери до золотистого кольору, близько 20-25 хвилин.

6. При бажанні ви можете посипати їх невеликою кількістю тертого сиру приблизно через 15 хвилин випічки.

7. Дати трохи охолонути і подавати.