Удон з яловичиною та овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо вам пощастило купити справжню китайську локшину удон - треба її використовувати правильно! Саме для таких випадків і існує цей простий рецепт локшини удон з яловичиною та овочами! Спробуйте!
Таке оригінальне блюдо, як удон з яловичиною і овочами в домашніх умовах насправді готується дуже просто. Ви можете озброїться цим класичним рецептом удон з яловичиною та овочами, щоб за такою ж технологією готувати інші страви. Наприклад, таким же способом я гасила рис з овочами і куркою, - Проте смачно вийшло! Так що рекомендую спробувати! 
- Локшина удон - 450 грам
 - Яловичина - 500 грам
 - Брокколі - 400 грам
 - Спеції - За смаком
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
 - Вино біле сухе - 4 Ст. Ложки
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Бульйон - 1.2 склянки (можна замінити водою)
 - Крохмаль - 1 Чайна ложка
 - Зелень - За смаком
 

1. На рослинному маслі обсмажити яловичину. Солимо і перчимо до смаку.

2. Яловичину поки викладемо, додамо брокколі і обсмажити. А потім додамо бульйон або воду, цукор, і тушкуємо під кришкою до готовності. Потім викладаємо.

3. На цю ж сковороду додамо крохмаль, соєвий соус і вино. Готуємо локшину, як зазначено на упаковці, а потім згасимо в цьому соусі, щоб добре просочилася. Додамо спеції за смаком.

4. До локшині викладаємо м'ясо і капусту, перемішаємо, приправимо зеленню, і можна подавати!