Вегетаріанські мафіни 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім вам, як приготувати вегетаріанські мафіни. Виходить смачне і корисне ласощі, дуже легке і апетитне! Так що якщо вдома немає яєць - не біда, якщо знаєте цей рецепт! рекомендую!
Ці вегетаріанські маффіни в домашніх умовах виходять зовсім як у кондитерів! дуже ніжні, прямо тануть у роті, і все це без яєць в рецепті! Так що рекомендую і вам приготувати, дуже смачно! 
- Молоко - 100 грам
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Цукор - 50 грам
 - Персик - 1 штука
 - Крем - 1 Ст. Ложка
 - Сода - 1/3 чайних ложки
 - Обкладинка - За смаком
 - Борошно - 200 грам
 

1. Змішаємо між собою спочатку всі сухі інгредієнти, а потім додамо всі рідкі: сметану, молоко і розтоплене вершкове масло. Перемішаємо до однорідності.

2. Тісто розкладаємо по формах, в центр кожної поміщаємо по шматочку персика. Запікаємо 20-25 хвилин при 200 градусах.

3. Готово! Смачного!