Вегетаріанський пиріг на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вегетаріанський пиріг на кефірі повинен стати цікавою новинкою в вашому меню. Цей пиріг може бути основою для натхнення і творчості на кухні. Просто комбінуйте складові для начинки!
В рецепт вегетаріанського пирога на кефірі входить кукурудзяна мука, але її буває важко знайти у нас. Я з успіхом заміняю її кукурудзяним крохмалем. Якщо ваша духовка пече не зовсім ідеально, то пиріг в процесі випічки цілком можна перевернути, щоб він рівномірно підрум'яниться. Подавайте пиріг зі сметаною. Успіхів і приємного апетиту! 
- Кефір - 1 Склянка
 - Заголовок Бондюель - 50 грам
 - Масло топлене - 100 грам
 - Борошно пшеничне - 200 грам
 - Перець солодкий - 1 штука
 - Помідор - 2 штуки
 - Сир твердий - 150 грам
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Коріандр мелений - 1 грам
 - Мускатний горіх - 1 грам
 - Чорний перець - 1 грам
 - Сіль - 10 грам
 - Кислота лимонна - 3 грами
 - Імбир тертий свіжий - 1 Чайна ложка
 

Підготуйте продукти.

Імбир натріть на тертці (1 ч.Ложку).

Змішайте борошно пшеничне і кукурудзяне, додайте сіль, соду, лимонну кислоту і кефір. Все ретельно перемішайте, додайте імбир і топлене масло. У тесту повинна бути консистенція густої сметани.

Перець і помідори дрібно поріжте.

Додайте спеції до овочів, перемішайте.

Сир натріть на тертці.

Розділити тісто 2 частини. Одну частину виливаємо на деко, змащений топленим маслом.

На тісто викладіть начинку з помідорів і перцю, а зверху посипати сиром.

Частину, що залишилася тесту вилийте на начинку. Акуратно укладіть верхній шар так, щоб не було видно начинку. Випікайте пиріг у розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яного кольору.

Смачного!