Відбивні з телятини з вершковим соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування відбивних з телятини з додаванням вершкового соусу. Зовсім нічого складного в приготуванні цієї страви немає, а виходить дуже смачний рецепт телятини.
У процесі приготування цієї страви м'ясо виходить соковитим, м'яким, ароматним і дуже смачним. Це м'ясо дуже добре доповнює приготований соус.
- Вершки - 150 мілілітрів
 - Телятини - 600 грам
 - Білого сухого вина - 150 мілілітрів
 - Часник - 2 зубчики
 - Солі - 1 Чайна ложка
 - Борошно - 50 грам
 - Масла рослинного - 30 мілілітрів
 - Прованські трави - 2 чайних ложки
 

1. В першу чергу промиваємо м'ясо, потім гострим ножем наріжемо м'ясо поперек волокон (товщина шматочків приблизно півтора-два сантиметри). Харчовою плівкою накриваємо м'ясо і добре його відбиваємо, щоб його товщина стала приблизно пів сантиметра. Намагайтеся, щоб м'ясо не порвалося.

2. Насипаємо трави, борошно і сіль в широкий посуд і все добре перемішуємо. Відбиті шматочки м'яса обвалюють в суміші, що вийшла.

3. Сковороду добре розігріваємо, додаємо масло і приблизно секунд по тридцять з обох сторін обсмажуємо м'ясо. Перетримувати м'ясо не бажано, так як воно стане сухим. За обсягом м'ясо повинно зменшитися. М'ясо перекладаємо на будь-який зручний блюдо, і поки приготуємо соус, прибираємо в тепле місце.

4. Очищаємо цибулю, і потім дрібно його нарізаємо, на пательні, де обсмажувалося м'ясо, обсмажуємо цибулю. До цибулі додаємо часник. Обсмажуємо до прозорості і вливаємо вино. Хвилини дві-три даємо покипіти. Тепер додаємо вершки і трави, готуємо ще хвилини дві-три. Помішуємо. Соус повинен загуснути. Якщо не вистачає солі, солимо.

5. Перед подачею м'ясо поливаємо соусом. Овочевий салат і картопляне пюре буде відмінним гарніром.