ВНС в Діжоні
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати рибу, в даному випадку - сибаса, в Діжоні. Рибка запікається в сметанно-гірчичному соусі і виходить дуже соковитою, ніжною і ароматною. Заходьте і дивіться, як її приготувати!
Сібас - рибка не зовсім дешева, але це не означає, що ви не зможете скористатися даними рецептом. Це може бути не сібас, а, наприклад, короп. Або будь-яка свіжа риба, яка вам до смаку. Рибу необхідно випатрати, потім замаринувати на 30 хвилин в сухому часнику, а потім залити соусом зі сметани зі сметани, гірчиці і лимонного соку. Запікається така рибка всього 30-40 хвилин. Виходить вона дуже ніжною, з смачним пікантним соусом.
- Сибас - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кріп сушений - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часниковий порошок - 1 щіпка

1. Рибку попатраєте, видаліть голову і хвіст.
Хоча якщо ви любите поїсти риб'ячу голову, то можете залишити.
Хоча якщо ви любите поїсти риб'ячу голову, то можете залишити.

2. Зробіть поперечні надрізи в рибі. Додати сіль, поперчіть, посипте часниковим порошком і залиште маринуватися хвилин на 30.

3. Змішайте сметану, гірчицю, нарізану цибулю, кріп і лимонний сік.

4. Викладіть рибу в жароміцних форму.

5. Залийте соусом.

6. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 35-40. Подайте з зеленою цибулею. Смачного!