Рецепт Яблучні фріттери фото

Яблучні фріттери
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Оладки

Фріттери - це щось на зразок оладок з начинкою, де більше начинки, ніж тесту. Сьогодні пропоную приготувати яблучні фріттери. Вони ідеально підходять для недільного сніданку.

Докладніше, як приготувати яблучні фріттери я розповім нижче. Яблука для цього рецепта підійдуть абсолютно будь-які, вибирайте які більше вам подобаються. Нарізайте яблука теж за смаком. Якщо любите відчувати текстуру, то наріжте кубики побільше. У тісто можна додати мелену гвоздику, мускатний горіх, апельсинову і лимонну цедру. Якщо любите кокос, то 1-2 ст.Л. Борошна замініть на кокосову стружку. Фріттери виходять соковиті, пишні, з насиченим яблучним смаком. Подавайте їх зі своїм улюбленим сиропом.

  • Яблука - 2 штуки
  • Яблучний сік - 100 мілілітрів
  • Борошно - 160 мілілітрів
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1/2 склянки (для смаження)
яблучні фріттери - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучні фріттери - фото крок 2
Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці.
яблучні фріттери - фото крок 3
Яблука наріжте на дрібні кубики.
яблучні фріттери - фото крок 4
У суху суміш додайте яблучний сік, а потім яблучні кубики. Гарненько перемішайте.
яблучні фріттери - фото крок 5
Тісто має бути густим, щільним.
яблучні фріттери - фото крок 6
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні. Викладіть по 1 ст.Л. Ложки тесту, трохи придавив зверху. Обсмажуйте по 1-2 хвилини з кожного боку. Потім викладіть фріттери на паперове рушник, щоб вбралося зайве масло.
яблучні фріттери - фото крок 7
Яблучні фріттери готові, смачного!

Схожі рецепти