Яблучні фріттери
(покроковий рецепт з фото)
Фріттери - це щось на зразок оладок з начинкою, де більше начинки, ніж тесту. Сьогодні пропоную приготувати яблучні фріттери. Вони ідеально підходять для недільного сніданку.
Докладніше, як приготувати яблучні фріттери я розповім нижче. Яблука для цього рецепта підійдуть абсолютно будь-які, вибирайте які більше вам подобаються. Нарізайте яблука теж за смаком. Якщо любите відчувати текстуру, то наріжте кубики побільше. У тісто можна додати мелену гвоздику, мускатний горіх, апельсинову і лимонну цедру. Якщо любите кокос, то 1-2 ст.Л. Борошна замініть на кокосову стружку. Фріттери виходять соковиті, пишні, з насиченим яблучним смаком. Подавайте їх зі своїм улюбленим сиропом.
- Яблука - 2 штуки
- Яблучний сік - 100 мілілітрів
- Борошно - 160 мілілітрів
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1/2 склянки (для смаження)

Підготуйте всі інгредієнти.

Змішайте всі сухі інгредієнти у великій мисці.

Яблука наріжте на дрібні кубики.

У суху суміш додайте яблучний сік, а потім яблучні кубики. Гарненько перемішайте.

Тісто має бути густим, щільним.

Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні. Викладіть по 1 ст.Л. Ложки тесту, трохи придавив зверху. Обсмажуйте по 1-2 хвилини з кожного боку. Потім викладіть фріттери на паперове рушник, щоб вбралося зайве масло.

Яблучні фріттери готові, смачного!