Яєчня в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Мультиварка - універсальний інструмент сучасної господині. З її допомогою можна приготувати що завгодно, наприклад яскраву і смачну яєчню на сніданок.
Яєчню в мультиварці приготувати дуже просто. В режимі "жарка" обсмажте товсті кільця болгарського перцю з одного боку, потім переверніть і в кожне покладіть по шматочку ковбаси. Vbeyte яйця, додайте спеції і готуйте під кришкою 5 хвилин. Виходить дуже красиво. Смачного! 
- Топлене масло - 20 грам
 - Ковбаса - 50 грам
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Яйця - 4 штуки
 - Сіль, спеції - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Розігрійте мультиварку, встановивши режим "жарка" . Обсмажте в топленому маслі кільця болгарського перцю хвилини 4-5. Бажано взяти великий перчик. Висота колечка повинна бути близько 3 см.

Переверніть кільця, в кожне покладіть по кружку ковбаси.

Vbeyte яйця.

Додайте сіль і спеції.

І готуйте під закритою кришкою протягом 5 хвилин. Перед подачею яєчню прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!